Haal het beste uit jezelf en geniet volop van de prachtige omgeving waarin je verblijft tijdens deze individuele inspiratiereis, Benissa, Costa Blanca, Alicante

Haal het beste uit jezelf en geniet van de landelijke omgeving waarin je verblijft tijdens deze individuele inspiratiereis

Haal het beste uit jezelf en geniet volop! Heb jij behoefte aan een pas op de plaats? Wil je de hectiek van alle dag eens even ontvluchten? Nadenken en geprikkeld worden? Dan is deze Spaanse individuele inspiratieweek echt iets voor jou! Want na een week in Spanje ga je weer energiek en met nieuwe plannen aan de slag en weet je hoe jij privé en werk beter in balans houdt.

 

 

 

 

 Waar sta je voor en waar ga je voor? Waar krijg je energie van en waardoor (of door wie) raak je het kwijt? Wat vind je belangrijk en leuk en waar ben je goed in? Kom je wel voldoende uit de verf en haal je het allerbeste uit jezelf? Wanneer je jezelf bent en je laat leiden door je passie dan kom je het beste tot je recht. Je trekt op een natuurlijke manier de juiste mensen en situaties aan. Je leven en werk inrichten op een voor jou zinvolle manier geeft energie, voldoening en geluk. Je bent onweerstaanbaar aantrekkelijk voor jezelf en voor anderen! Deze inspiratieweek in Spanje is niet onder één noemer te vangen; noem het een business retraite, een bezinningsreis, coachingsreis of een inspiratiereis maar het is meer dan dat. Het geeft je zelfinzicht, richting en energie maar het laat je ook volop genieten met al je zintuigen. Je komt weer opgeladen thuis vol met goede en concrete ideeën. De kracht van dit uitgebalanceerde programma zit hem in de mentale prikkeling en uitdaging (je wordt bewuster gemaakt en aan het denken gezet) in combinatie met de fysieke inspanning en ontspanning. De comfortabele luxe, de (h)eerlijke maaltijden en de prachtige omgeving zijn een weldaad voor je zintuigen en zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten. Je leert weer te luisteren naar de signalen van je lijf. Het programma loopt van maandag tot en met vrijdag. Iedere dag begint met ontspanning. Wanneer je relaxed bent dan sta je meer open voor nieuwe mogelijkheden. Na het geweldige en uitgebreide ontbijt van het landhuis is het tijd voor de dagelijkse Prikkelsessies van 2,5 a 3 uur.

M-Pulse arrangement

Dag 1: Wat vind je belangrijk en wat vind je leuk om te doen?
Dag 2: Wat zijn jouw talenten en hoe kan je deze beter benutten?
Dag 3: Wat is er nodig om meer flow in jouw leven te ervaren?
Dag 4: Waar krijg je energie van en hoe raak jij het kwijt?
Dag 5: Hoe ziet jouw toekomst eruit? Welke nieuwe inzichten ga je omzetten in acties en hoe ga je dat               doen?

In de middag wordt er een uitdagende en prikkelende activiteit aangeboden. Haalt het je uit je comfortzone? Krijg je er een nieuwe kijk op zaken die voor jou belangrijk zijn? Met deze activiteiten ontdek je de omgeving op een andere manier en geniet je volop! In overleg wordt er een avondprogramma bepaald.

Je verblijft in Benissa op een half uurtje rijden van de kust in een oase van rust, op het landgoed van Refugio Marnes tussen de boomgaarden van amandelen en olijven. Deze landelijke en authentieke Finca ligt op een berg en heeft een prachtige tuin. Alles is er op gericht om het je als gast helemaal naar de zin te maken.

Het programma is ook te boeken met een van onze andere sfeervolle vakantieverblijven in de omgeving van de Vall de Pop. Voor meer info mail je naar hastapronto.eu
Investering per persoon: € 1995,- Inclusief: transfers, 4 overnachtingen, volpension, drankjes tijdens de geplande activiteitenen en de programma onderdelen:
5 x ontspanning, 5 prikkelsessie (5 x coaching van 2,5 uur), tocht met een jeep, bergwandeling, schider workshop, rebalancing massage (Optioneel zijn er nog een aantal andere activiteiten te boeken)
Exclusief: vlucht, we helpen je graag met het boeken. De prijs van een vlucht is vanaf € 105,-

Hasta Pronto © 2011 - 2016