Professionele en persoonlijke online Spaanse taalcursussen voor kinderen en volwassenen als voorbereiding op een vakantie of emigratie naar het zonnige Spanje

Professionele en persoonlijke online Spaanse cursussen als voorbereiding op je vakantie naar het zonnige Spanje

Wil je als voorbereiding op je vakantie of emigratie naar het zonnige Spanje op een leuke en doeltreffende manier alvast de Spaanse taal onder de knie krijgen, zodat je bijvoorbeeld een gezellig gesprek kunt aanknopen met de lokale bevolking? “Spaans Online” biedt professionele en persoonlijke online Spaanse cursussen voor kinderen vanaf negen jaar, tieners en volwassenen. Als  leerling werk je met interactief lesmateriaal en kan je zelfstandig en in jouw tempo de teksten, video’s, geluidsbestanden en presentaties doornemen.

 

 

 

 

In 1996 werd in het Zuid-Spaanse kuststadje La Herradura de Spaans taalschool Centro de Enseñanza de Español geopend. Nadat de school samen met de Spaanse leraren jarenlang met veel plezier een groot aantal studenten geholpen hadden met het leren van de Spaanse taal, kwam er steeds meer vraag naar online Spaanse cursussen. Door internet is de wereld namelijk een stuk kleiner geworden, en zijn er enorm veel mogelijkheden om een taal te leren zonder te hoeven reizen. “Spaans Online” heeft daarom online cursussen ontwikkeld waarbij de kwaliteit en de persoonlijke manier van lesgeven is behouden.

Als cursist volg je de lessen zelfstandig en in je eigen tempo met behulp van het interactieve lesmateriaal. Zodra je het beschikbare materiaal voldoende bestudeerd hebt, maak je een afspraak met je leraar. Nadien volgt er een beoordeling per computer, waarbij de gekwalificeerde leraar tijdens een één op één meeting bekijkt of je de geleerde stof voldoende onder de knie hebt, en of je verder kan gaan naar een volgend niveau. Naast deze toetsen heb je als leerling toegang tot een online bibliotheek, je kunt vragen stellen in een forum, er is een blog en je kunt lid worden van een sociaal netwerk. Zodra de cursus succesvol is afgerond ontvang je een officieel certificaat.   Via  de  lesprogramma’s  van “Spaans Online” kun je ook opgeleid worden voor het examen van het  bekende Instituto Cervantes.  Als je slaagt voor dit examen ontvang je het internationaal erkende Diploma de Español como Lengua Extranjera (DELE).

Bij een boeking via Hasta Pronto ontvang je een mooie korting op de totaalprijs.

Spaans Online 1

Je kunt kiezen uit de volgende online cursussen :

Kennismaking met het Spaans €320,00
4 weken (kan in overleg ook over 8 weken verspreid worden)
8 online privélessen met Spaanse leraar (55 min per les)
4-5 uur zelfstudie per week (2-3 uur in het geval voor de periode van 8 weken wordt gekozen)

Spaans online voor volwassenen € 480,00
12 weken
12 online privélessen met Spaanse leraar (55 min per les)
4-5 uur zelfstudie per week

Spaans online voor volwassenen intensief € 749,00
12 weken
24 online privélessen met Spaanse leraar (55 min per les)
8-10 uur zelfstudie per week

Conversatiecursus € 249,00
Serie van 10 conversatielessen (à 55 minuten, minimaal 1 les per week) met een Spaanse leraar. Hiervoor is een basiskennis van de taal vereist (A1.2). Deze wordt tijdens een gratis één op één gesprek met de leraar getoetst.

Kinderen en tieners (9-16 jaar) € 395,00
9 maanden
10 online privélessen met Spaanse leraar (55 min per les)
1-2 uur zelfstudie per week

Hasta Pronto © 2011 - 2016