Bed and Breakfast Mas Ardevól biedt welness behandelingen om optimaal te genieten van een heerlijk relaxte vakantie in de Priorat streek, Catalonië

Welness behandelingen met natuurlijke crèmes en oliën uit de wijnstreek Priorat om optimaal te genieten van je vakantie

Om optimaal te genieten van een heerlijk relaxte vakantie biedt Bed and Breakfast Mas Ardèvol je enkele welness-behandelingen aan, waarbij de eigen producten van Nina Mas Ardèvol worden gebruikt. Alle oliën, crèmes, scrubs en maskers zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten uit de wijnstreek Priorat. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen, afhankelijk van de stemming waarin je verkeert. Alle lichaamsbehandelingen zijn individueel en worden naar persoonlijke wens op je kamer,  of wanneer het weer het toelaat, op een rustige ontspannen plek buiten in de tuin uitgevoerd.

 

 

 

 
Lichaamshydratatie – Wijntherapie €75,-
De Nina Mas Ardèvol druiven-lijn wordt aanbevolen voor het krijgen van een zijde zachte huid.
Ontspannende massage €60,-
De ideale massage om alle spanning in je lichaam los te maken, en je een heerlijk ontspannen gevoel te geven.
Voetreflexologie €50,-
Onze voeten bezitten het geheim van een goede gezondheid. Hun stimulatie helpt bij het activeren van het zichzelf genezende mechanisme.
Bloesemtherapie €30,-
De Bach bloesem remedies zijn een bijzondere manier voor het verzorgen van de fysieke- emotionele- en spirituele gezondheid.
Shiatsu €50,-
Speciaal ontwikkeld om om stress en slapeloosheid te verminderen, de vitaliteit van het lichaam te herstellen en de hormonenbalans en de bloedsomloop te regelen.

Proef en Beleef de Catalaanse Prioratstreek
Om de schitterende Catalaanse PRIORATstreek waarin B&B Mas Ardèvol zich bevindt nog beter te leren kennen, en om kennis te maken met de uitstekende regionale gerechten en producten is het mogelijk om tijdens de weekenden een arrangement te boeken waarbij je een bezoek brengt aan enkele bodega's en een olijfmolen, en waarbij je kunt genieten van een overheerlijke streekmaaltijd! Een must voor de liefhebber van Spaanse cultuur, uitstekende Spaanse wijnen- en streekproducten!

Arrangement 1:
Twee overnachtingen in tweepersoonskamer Samar of El Corral inclusief een bezoek aan 2 bodega's, bezoek aan een olijfmolen en 1 avondmaaltijd voor 2 personen. Prijs €315,-

Arrangement 2:
Twee overnachtingen in tweepersoonskamer met woonkamer LA1/LA2 of LA3 inclusief een bezoek aan 2 bodega's, bezoek aan een olijfmolen en 1 avondmaaltijd voor 2 personen. Prijs €398,-

Hasta Pronto © 2011 - 2016