Lekker ontspannen in een prachtig Arabisch bad omringd door kaarsen en heerlijk geurende etherische oliën in een authentieke Cortijo vlakbij het dorp Montefrio, Granada

Heerlijk ontspannen in een Arabisch bad omringd door geurende oliën in een authentieke Cortijo vlakbij Montefrio

Dominique en Ricardo van Cortijo La Fe vlakbij het authentieke dorp Montefrio in de provincie Granada bieden een heerlijk ontspannend, en goed verzorgd arrangement aan. Het wellness-arrangement is prima geschikt voor de gasten die eens even helemaal tot rust willen komen in een prachtige omgeving. De Cortijo bezit namelijk een schitterend Arabisch bad waarin je aangenaam kunt relaxen, en waarna je ook nog eens verwend wordt met een heerlijke massage.

 

                                                                                                                                        

 

  

 

Wellness arrangement Cortijo La Fe, een weldaad voor lichaam en geest...je voelt je als herboren!!!
De aanbieding van €320 voor twee personen, bestaat uit twee overnachtingen met ontbijt in een luxe tweepersoonskamer (Alhambra) of Junior Suite (Mamounia of Nazari luxe). Een fles cava "Ana's de Codorniu", en geurende kaarsjes op de kamer.

Cortijo la Fe arrangement
Zestig heerlijk ontspannende minuten, met kaarsen, etherische oliën en een fles mineraalwater "Solán de Cabras" in het prachtige Arabische bad van de Cortijo. Je hebt het bad helemaal voor jezelf. Plus een massage door een professionele masseuse, die verschillende technieken zoals shiatsu en ayurvedische massage toepast. Dit is een heerlijk arrangement om de dagelijkse stress helemaal van je af te laten glijden.
Mocht je nog langer willen blijven, mail dan naar Hasta Pronto, en wij regelen het voor je.

 

Hasta Pronto © 2011 - 2016