Wees lekker actief en ontdek de adembenemende omgeving van dit sfeervolle landelijke hotel in de Vall de Benasque aan de voet van de Pyreneeën van Aragon

Wees lekker actief en ontdek de schitterende natuur van de Vall de Benasque aan de voet van de Pyreneeën van Aragon

Jennifer en José, eigenaren van El Acebo de Casa Muria, verzorgen voor hun gasten verschillende arrangementen in de schitterende natuur rondom hun landelijk gelegen hotel, aan de uitlopers van de Pyreneeën van Aragon. Je vindt hier hoge bergen, bossen en prachtig groene dalen waardoor rivieren stromen. Het is een fantastische omgeving om lekker buiten bezig te zijn en nieuwe energie op te doen! 

 

 

 

Een heerlijk actief wandel-weekend voor twee personen vanuit het landelijke hotel “El Acebo de Casa Muria”.
Prijs €340.

Jullie verblijven twee nachten in één van de sfeervolle tweepersoons-kamers met uitzicht op de omliggende loofbossen, genieten samen éénmaal van een romantische avondmaaltijd bij kaarslicht, en ontvangen twee maal een heerlijk ontbijtbuffet. Als activiteit zijn er twee opties. Jullie lopen de route “SENDA BOTÁNICA Y GORGAS DEL ALBA”, een gevarieerde en prachtige wandeling langs een deel van de oude weg tussen het Koninkrijk van Aragon en het zuiden van Frankrijk. Het is een wandeling die eigenlijk voor ieder niveau geschikt is. Onderweg ontdek je veel botanische planten en mooie watervallen. Óf jullie kiezen voor een wandeling waarbij je de sneeuwschoenen moet aantrekken, in de omgeving van het Parque Natural Posets- Maladeta, een schitterend beschermd natuurgebied met een grote diversiteit aan flora en fauna en verschillende gletsjers en meren. Aan het eind van dit sportieve verblijf ontvang je een afscheidscadeautje.

El Acebo de Casa Muria arrangement 1 

Ontdek de Vall De Benasque op een onvergetelijke manier. 
Prijs €368 euro voor twee personen.

Voor de helden onder ons is er “Een wandeling in de wolken”, een wel heel bijzondere manier om de omgeving van El Acebo de Casa Muria vanuit de lucht te verkennen. Het arrangement omvat een verblijf van twee nachten in een mooi verzorgde tweepersoons-kamer met uitzicht op de prachtige groene omgeving van het landelijke hotel. Jullie smullen twee ochtenden van een heerlijk ontbijtbuffet, en één avond van een romantische maaltijd bij kaarslicht (drankjes niet inbegrepen), én ontdekken de Vall de Benasque vanuit de lucht met een tandem-parapente. Bij het afscheid ontvangen jullie een leuke attentie. Dit is een ervaring om nooit te vergeten.

El Acebo de Casa Muria arrangement 2

 

Tijdens een weekendje uit genieten van exclusieve ENATE-wijnen uit de Somontana streek.
Prijs €320 voor twee personen.

Jullie slapen twee nachten in een gezellige tweepersoons-kamer met uitzicht op de schitterende omgeving, en kunnen twee ochtenden genieten van een smakelijk ontbijtbuffet, één romantische avondmaaltijd waarbij een exclusieve fles ENATE wijn geschonken wordt, en een rondleiding door de bekende bodega van wijnhuis ENATE in het dorp Salas Bajas. Ondanks dat deze bodega pas in 1991 is opgericht, is het nu al één van de meest prestigieuze wijnhuizen van Spanje. De missie van ENATE is het maken van kwalitatief hoogstaande en premium wijnen van de beste druiven van Somontano, met respect voor de eeuwenoude lokale tradities en met behulp van de modernste technologie. Naast de geweldige kwaliteit van de wijnen springen ook de etiketten in het oog. Spanje’s beste hedendaagse beeldend kunstenaars maken de etiketten. Naast de klassiekers als de chardonnay 234 en de Cabernet Sauvignon - Merlot heeft men recent een aantal iconische wijnen op de markt gebracht onder de naam Uno. Deze wijnen behoren tot de meest indrukwekkende en kostbare wijnen van Spanje. Bij jullie vertrek ontvang je een cadeautje van El Acebo de Casa Muria.

 

Hasta Pronto © 2011 - 2016