3 Cabos, landelijk hotel met schitterend uitzicht op de Cantabrische Zee, Lluarca, Asturie

Charmant landelijk hotel in de heuvels van Asturie met een adembenemend uitzicht op de Cantabrische Zee

Na meer dan tien jaar in de reclamewereld gewerkt te hebben zag Tomas met de bouw van dit landelijke hotel op zo'n zeven kilometer van het authentieke witte vissersdorp Lluarca zijn droom in vervulling gaan. Hij verruilde de stad Madrid voor een prachtige plek in de heuvels van Asturië, kocht er een pand van meer dan een eeuw oud, en toverde dit om tot een charmant landelijk hotel met een adembenemend uitzicht op de ruige kustlijn met de drie kapen Busto, Vidio en Peñas, en de Cantabrische Zee. Zo was dus ook direct de naam van zijn hotel geboren.

Lees meer...

Amada Carlota, modern landelijk hotel met uitzicht op het Natuurpark Redes en de Picos de Europa, Cabranes, Asturie

Modern landelijk hotel dat uitzicht biedt op het Natuurpark Redes en de Picos de Europa

Een aantal jaren geleden lieten Carlos en Yolanda, een jong stel vol met ambities, het drukke en stressvolle leven in Madrid achter zich en gingen op zoek naar een droomlocatie om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Die plek vonden ze in Cabranes, een kleine gemeente in het hart van Asturië, dé cider regio bij uitstek. Ze kochten een stuk grond en bouwden er een modern, landelijk hotel met zes kamers. Amada Carlota biedt uitzicht op de altijd groene bergen van de Sierra del Sueve, het Natuurpark Redes en de besneeuwde toppen van de Picos de Europa.

Lees meer...

Quintana del Caleyo, sfeervol landelijk hotel nabij Salas, een dorpje aan de Camino de Santiago, Asturie

Sfeervol landelijk hotel in een authentieke boerderij in de buurt van Salas, een dorpje aan de Camino de Santiago

Wanneer we vanuit Salas, een dorpje aan de camino de Santiago, via smalle slingerende wegen verder het binnenland in rijden, genieten we van het uitzicht op de heuvels die gedeeltelijk gehuld zijn in de mist. Samen met de opkomende zon is dit een fantastisch mooi gezicht! Plots doemt het sfeervolle hotel, waar we onze afspraak hebben, voor ons op. Een prachtige authentieke Asturische boerderij uit de zeventiende eeuw midden in een groene weide. Aan de weg een klein kapelletje met daarlangs een lange oprijlaan. Het geheel ziet er nog mooier uit dan op de foto's, het is echt een plaatje!

Lees meer...

Hasta Pronto © 2011 - 2016