Casa Do Batán, landelijke Bed and Breakfast aan de noordkust van Galicie, Viveiro, Lugo

Kleinschalige landelijke Bed and Breakfast aan de rand van het havenstadje Viveiro aan de noordkust van Galicie

De geschiedenis van dit typisch Galicische huis aan de rand van het havenstadje Viveiro gaat terug tot het jaar 1800, toen het deel uitmaakte van een grote boerderij met drie woningen en enkele molens. In 2003 werd het door de huidige eigenaren compleet gerestaureerd en omgetoverd tot een kleinschalige landelijke Bed and Breakfast met slechts vier kamers. Casa do Batán ligt op een landgoed in de Vall del Landro aan de noordkust van Galicië en ligt tussen twee rivieren en groene weilanden en bossen.

Lees meer...

Casa Grande de Cornide, sfeervolle Bed and Breakfast en appartementen voor twee personen vlakbij Santiago de Compostella, La Coruña, Galicie

Authentieke Bed and Breakfast met appartementen vlakbij de historische stad Santiago de Compostella

Na een bezoek aan de historische stad Santiago de Compostella rijden we richting Cornide, een kleine buurtgemeenschap met boomgaarden en tuinen in de provincie la Coruña, die op een paar kilometer van de Portugese Camino de Santiago ligt. Dichtbij een uitgestrekt bos van naaldbomen vinden we Casa Grande de Cornide, een groot Galicisch huis uit de 18e eeuw, dat door de huidige eigenares Maria Jesús verbouwd werd tot een prachtige authentieke Bed and Breakfast met de service van een hotel, en dat later uitgebreid is met nog eens drie appartementen voor twee personen.

Lees meer...

Hasta Pronto © 2011 - 2016