Altea Spanish Courses, Spaans leren tijdens je vakantie aan de Costa Blanca

Spaans leren tijdens je vakantie aan de Costa Blanca

Lijkt het je leuk om tijdens uw verblijf aan de Costa Blanca Spaans te leren in een gezellige en ongedwongen sfeer? Dan ben je bij Altea Spanish Courses aan het goede adres! Les volgen bij Nelly is zonder twijfel een geweldige ervaring, of je nu beginner bent of al meer gevorderd. Behalve het Spaans spreken, wordt er veel aandacht besteed aan de geschiedenis, cultuur en tradities van het land.

Lees meer...

M-Pulse Spaanse inspiratie lunch

Inspiratie week

Wanneer je in de buurt van Jalón overnacht, in de prachtige Vall de Pop, dan kun je net als ons inspiratie opdoen bij Marleen Heins van M-pulse. Zij organiseert workshops tijdens een (h)eerlijke lunch.

Lees meer...

Wandelen in het schitterende achterland van de Costa Blanca

Wandelen in het achterland van de Costa Blanca in de omgeving van Jalón en door het natuurpark Sierra Bernia

Voor de wandelliefhebber die het adembenemende landschap in het achterland van de Costa Blanca wil ontdekken, en ook nog eens de cultuur van het authentieke Spanje wil beleven, verzorgt Hasta Pronto samen met een professioneel lokaal bedrijf wandelingen in Jalón, en door de schitterende natuur van de Sierra Bernia. 100% mediterrane sfeer en cultuur, 300 zonnige dagen per jaar én een mild klimaat met een gemiddelde temperatuur van zo'n 18 graden...dat zijn volgens ons genoeg redenen om dit fantastische gebied te komen verkennen!

Lees meer...

Hasta Pronto © 2011 - 2016